Æresmedlem


Dansk Politihundeforening Aabenraa og omegn

ÆRESMEDLEM


Klubben har ved den ordinær generalforsamling (2017) udnævnt

Bent Nydahl som æresmedlem.


Bent´s navn dukker første gang op i foreningens protokoller i 1981, hvor han bliver valgt som suppleant, derefter er han med få undtagelser at finde i samtlige årsberetninger.


Bent har i en periode været formand for foreningen og han er nok den mest erfarne revisor / bilagskontrollant klubben har da han har udført dette hverv i mange, mange år.


Bent har som hundefører ført flere hunde op i vinderklassen og det vil ikke være at lyve at påstå Bent har stor konkurrence erfaring da det ikke er mange konkurrencer (i hans klasse) han har udeladt igennem årene.


Bent har over årene tjent klubben som en ihærdig hundefører og som lokal træner. Han har udført et stort arbejde både lokalt og i område regi som dommer, overdommer og tilrettelægger.


Herudover har Bent over årene været meget ihærdig og arbejdsom ved vedligeholdelse af klubhuset.


Tillykke Bent

I forbindelse med vores ordinære generalforsamling 2018 blev Susanne Hendriksen udnævnt til æresmedlem af Aabenraa Politihundeforening og omegn.


Susanne har 40 års jubilæum i Dansk Politihundeforening, Hun blev meldt ind i 1978 som 20 årig. Hun har i den tid ejet 5 hunde, alle hunde er blevet kåret i PH. 2 af dem opnåede hun at komme i vinderklasen med. Hun har nu igang med hendes 6. hund, hvor planen også er en kåring.

 

Det var i foreningen at hun mødte hendes mand til en klubfest. Hendes datter har været med siden hun kunne gå, og er nu selv aktiv i Politihundeforeningen.


Susanne er dommer og figurant i alle klasser. Hun var klasseleder for patruljeklassen i 2004, hvor Aabenraa PH afholdte DM.


Susanne har også været aktiv i bestyrelses arbejdet gennem hendes tid i PH, i Aabenraa's protokoller ses hendes navn nævnt i forbindelse med bestyrelsen allerede i 1979.


Der skal fra Aabenraa PH lyde et kæmpe TILLYKKE med udnævnelsen